top of page
IMG_2658.jpg

FYSIOTERAPIA

Fysioterapia: Services

TREENAA AKTIIVISELLA FYSIOTERAPIALLA KIVUTON KROPPA

Tuki- ja liikuntaelimistön kiputilat johtuvat useimmiten siitä, miten käytämme – tai emme käytä – kehoamme. Fyysinen aktiivisuus, liikkuminen ja treenaaminen ovat todistetusti toimivia keinoja päästä kivuista eroon ja etenkin ennaltaehkäistä kehon kiputiloja.

Fysioterapian keskeisenä tavoitteena on ylläpitää ja parantaa ihmisten toimintakykyä ja liikkumista. Fysioterapeutti auttaa äkillisissä, toistuvissa tai pitkittyneissä tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloissa. Aktiivisella fysioterapialla pyrimme löytämään ja antamaan asiakkaillemme ratkaisuja parempaan liikkumiseen ja sitä kautta parempaan hyvinvointiin. On tärkeää, että ymmärrät mistä oireet aiheutuvat ja mitä voit itse tehdä helpottaaksesi niitä, sekä estääksesi niiden uusiutumisen. 

Voit tulla fysioterapiaan joko lääkärin lähetteellä tai ilman. Varaa aika fysioterapeutille, mikäli haluat helpotusta kipuun tai ennaltaehkäistä tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloja.

HINNASTO

30min / 48€ (kelakorvaus 4€)

45min / 58€ (kelakorvaus 6€)

60min / 68€ (kelakorvaus 8€)

FYSIOTERAPIAPAKETIT 

5 x 290 €

10 x 565 €
15 x 830 €

20 x 1060 €

Käyttämättä jätetystä fysioterapiasta, jota ei ole siirretty tai peruutettu vähintään 24h tuntia ennen varattua aikaa peritään 30€ maksu

bottom of page