top of page

FYSIOTERAPIA

AKTIIVISELLA FYSIOTERAPIALLA KIVUTON KROPPA

Tuki- ja liikuntaelimistön kiputilat johtuvat useimmiten siitä, miten käytämme – tai emme käytä – kehoamme. Fyysinen aktiivisuus, liikkuminen ja treenaaminen ovat todistetusti toimivia keinoja päästä kivuista eroon ja etenkin ennaltaehkäistä kehon kiputiloja.

Fysioterapian keskeisenä tavoitteena on ylläpitää ja parantaa ihmisten toimintakykyä ja liikkumista. Fysioterapeutti auttaa äkillisissä, toistuvissa tai pitkittyneissä tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloissa. Aktiivisella fysioterapialla pyrimme löytämään ja antamaan asiakkaillemme ratkaisuja parempaan liikkumiseen ja sitä kautta parempaan hyvinvointiin. On tärkeää, että ymmärrät mistä oireet aiheutuvat ja mitä voit itse tehdä helpottaaksesi niitä, sekä estääksesi niiden uusiutumisen. 

Voit tulla fysioterapiaan joko lääkärin lähetteellä tai ilman. Varaa aika fysioterapeutille, mikäli haluat helpotusta kipuun tai ennaltaehkäistä tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloja.

Fysioterapia toteutetaan Unelmasalilla.

HINNASTO

30min  48€

45min  58€ 

60min  68€ 

FYSIOTERAPIAPAKETIT 

5 x 290 €

10 x 565 €
15 x 830 €

20 x 1060 €

Alaraaja-analyysi - 68€

Alaraaja-analyysi on fysioterapeutin tekemä tutkimus, jonka aikana kartoitetaan alaraajojen tilanne lonkasta varpaisiin asti: nivelten liikkuvuudet, nivelsiteiden tuki, lihasten voimatasot sekä miten jalkaterien kaaret käyttäytyvät seisoessa sekä kuormituksessa. Alaraaja-analyysi sopii sinulle, jolla on plantaarifaskiitti, vaivasenluu, akillesjänteen kiputila, polven- sekä lonkan kiputila. 

Sis. Palautteen Alaraaja-analyysistä sekä yksilölliset harjoitusohjeet.

Kehon unelmakatsastus - 68€

Unelmakatsastus on fysioterapeutin tekemä katsastus tuki- ja liikuntaelimistön toiminnasta sekä kunnosta. Unelmakatsastuksessa testataan laajasti kehon nivelliikkuvuus, lihasvoimatasot, kestävyyskunto (6min kävelytesti ja maksimaalinen hapenottokyvyn testi) sekä saat tarkan kuvan kehonkoostumuksestasi InBody-kehonkoostumusmittauksella. Jokainen katsastus on yksilöllinen ja rakentuu sinun tilanteesi mukaan.

Sis. Palautteen Kehon unelmakatsastuksesta sekä yksilölliset harjoitusohjeet.

Harjoitusohjelma - 99€

Onko sinulla kipua tai kireyttä? Henkilökohtainen harjoitusohjelma, jonka fysioterapeutti suunnittelee juuri sinun tavoitteen pohjalta huomioiden mahdolliset tuki- ja liikuntaelimistön kiputilat. Sopii kuntoilijalle, joka haluaa harjoitusohjelman toimitakyvyn ja liikkumisen parantamiseksi sekä ennaltaehkäisemään tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia. Henkilökohtaisella harjoitsohjelmalla oireet ovat hyvin ennaltaehkäistävissä ja hoidettavissa.

Käyttämättä jätetystä fysioterapiasta, jota ei ole siirretty tai peruutettu vähintään 24h tuntia aiemmin peritään palvelun hinta

bottom of page