top of page

PERSONAL TRAINING

Kaikki valmennuspaketit sisältävät alkukartoituksen, inBody-kehonkoostumusmittauksen, henkilökohtaiset harjoitusohjelmat, ravintoneuvonnan/ohjelman, kuukausisuunnitelmat sekä treenikerrat. Lisäksi saat valmennuksen tueksi käyttöön Trainero sovelluksen.  Valmennukissa huomioidaan mahdolliset tuki- ja liikuntaelimistön kiputilat!

DUO-hinnat ovat voimassa, kun varaatte valmennuksen yhdessä ystävän kanssa. Saatte yhteisen harjoitusohjelman ja tapaatte valmentajaa yhteisillä käynneillä. Muutoin sisältö on sama.

Beige and Gray Minimalist Quote Instagram Post_edited.png

SOPII SINULLE JOKA HALUAT ALOITTAA HARJOITTELUN MALTILLISESTI JA TURVALLISESTI VALMENTAJAN OPASTUKSELLA. PAKETTI SOPII MYÖS SINULLE, JOLLA ON JO VANKKA POHJA HARJOITTELUUN, MUTTA KAIPAAT EHKÄ UUSIA VINKKEJÄ JA BOOSTIA TREENAAMISEEN.

KAKSI TAPAAMISTA KUUKAUDESSA

179€/kk
Duo 129€/kk/hlö

Beige and Gray Minimalist Quote Instagram Post-2_edited.png

SOPIVA PAKETTI SINULLE, JOKA HALUAT ALOITTAA KUNTOILUSI TEHOKKAASTI JA TURVALLISESTI. HALUAT HARJOITTELUUSI SÄÄNNÖLLISYYTTÄ JA PYSYVYYTTÄ SEKÄ ETENET TARKOITUKSELLISESTI KOHTI OMAA TAVOITETTASI.


NELJÄ TAPAAMISTA KUUKAUDESSA

299€/kk
Duo 219€/kk/hlö

Beige and Gray Minimalist Quote Instagram Post-3_edited.png

SOPII SINULLE JOKA KAIPAAT INTENSIIVISTÄ HARJOITTELUA. SINULLA SELKEÄ TAVOITE, JOTA KOHTI PYRKIÄ TAI TOISAALTA HALU SAADA TUKEA JA TURVAA KUNTOILUN ALOITTAMISEEN.


KUUSI TAPAAMISTA KUUKAUDESSA

360€/kk
Duo 269€/kk/hlö

Valmennus: Services
Valmennus: Services
fysiontai-6.png

ILMAINEN UNELMATREENI

Beige and Gray Minimalist Quote Instagram Post-19_edited.png

1-JAKOINEN HARJOITUSOHJELMA
99€

Sisältää alkukartoituksen, räätälöidyn harjoitusohjelman ja ohjelman läpikäynnin.

Beige and Gray Minimalist Quote Instagram Post-17_edited.png

INBODY-KEHONKOOSTUMUSMITTAUS
35€

InBody 770 -mittauslaite tarjoaa tarkimman rasvaprosentin, lihasmassan ja rasvamassan lisäksi yksityiskohtaisimmat viskeraalirasvan ja nestetasapainon tulokset. Personal trainer käy kanssasi tulokset läpi sekä antaa niiden pohjalta vinkkejä harjoitteluusi. Varaa aikaa mittaukseen 15-30 minuuttia

Pyydä tarjous ryhmälle!

Beige%20and%20Gray%20Minimalist%20Quote%20Instagram%20Post-9_edited.png

TREENIKERTA TAI LIIKUNTANEUVONTA
49€

Kaipaatko ohjeita ja apua elintapamuutoksesi tueksi tai neuvoja vaikean kohdan yli? Varaa itsellesi aika personal trainerille keskusteluhetkeen, jossa autan sinua eteenpäin keskustellen ja erilaisten tehtävien avulla. Kesto 45 min

Personal trainerin ohjaama treenikerta sinun toiveidesi mukaan. Kesto 45 min.

Valmennus: Services
bottom of page